Χρηματιστήριο: Στις 2.680,41 μονάδες ο Γενικός Δείκτης, με άνοδο 0,50% - iefimerida.gr

Χρηματιστήριο: Στις 2.680,41 μονάδες ο Γενικός Δείκτης, με άνοδο 0,50%

Χρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών / Φωτογραφία αρχείου: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών.

Στα 14,65 εκατ. ευρώ η αξία των συναλλαγών

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 2.680,41 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,50%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 14,65 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,47%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,24%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (+1,49%), της Πειραιώς (+1,38%), της Motor Oil (+1,23%) και του OTE (+1,17%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Metlen (-0,28%) και της Allwyn (-0,25%).

Ανοδικά κινούνται 58 μετοχές, 16 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Σπύρου (+4,97%) και Παΐρης (+2,25%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Δομική Κρήτης (-2,60%) και Γενική Εμπορίου (-1,86%).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ