Χρηματιστήριο: Στις 1.837,64 μονάδες ο Γενικός Δείκτης στο άνοιγμα, σημειώνοντας άνοδο 0,17% - iefimerida.gr

Χρηματιστήριο: Στις 1.837,64 μονάδες ο Γενικός Δείκτης στο άνοιγμα, σημειώνοντας άνοδο 0,17%

Από το Χρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών/Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασθενείς ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.837,64 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,17%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 11,95 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,15%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,50%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+1,29%), της Σαράντης (+1,04%), της Lamda Development (+0,77%) και της Τιτάν (+0,77%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (-0,89%), της Motor Oil (-0,68%), του ΟΤΕ (-0,58%) και των ΕΛΠΕ (-0,53%).

Ανοδικά κινούνται 53 μετοχές, 23 πτωτικά και 18 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Δρομέας (+2,89%) και Εκτέρ (+2,45%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ακρίτας (-20,00%) και Γενική Εμπορίου (-3,00%).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ