Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Υποτονικό το κλίμα στην έναρξη της συνεδρίασης - iefimerida.gr

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Υποτονικό το κλίμα στην έναρξη της συνεδρίασης

europaika xrimatistiria
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποτονικό ήταν το κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο ξεκίνημα των συναλλαγών με τους επενδυτές να αναμένουν λεπτομέρειες για την ειρηνευτική συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε οριακή άνοδο 0,05% στις 636,29 μονάδες στις 10:10 ώρα Ελλάδας.

Οι μετοχές των αυτοκινητοβιομηχανιών ήταν αυτές με τις μεγαλύτερες απώλειες, υποχωρώντας κατά 2,3%, με τη μετοχή της BMW να σημειώνει βουτιά 7,3% μετά την πτωτικά αναθεώρηση των προβλέψεών της για την ετήσια κερδοφορία της λόγω της αδυναμίας στην κινεζική αγορά και του αντίκτυπου από τον πόλεμο στο Ιράν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ΗΠΑ Ιράν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ