ΕΛΓΑ: Σήμερα πληρώνει 73 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις για ζημιές του 2025 - iefimerida.gr

ΕΛΓΑ: Σήμερα πληρώνει 73 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις για ζημιές του 2025

ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καταβολή αποζημιώσεων 73 εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές του 2025 θα προχωρήσει σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 7/4, ο ΕΛΓΑ.

Στις αποζημιώσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται οι εκκαθαρίσεις των πορισμάτων του παγετού της άνοιξης 2025 για τις καλλιέργειες οι οποίες επλήγησαν και ευρίσκοντο εντός του ανθικού σταδίου.

Επίσης, συμπεριλαμβάνονται αποζημιώσεις για άλλες ζημίες του 2025, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, οι οποίες καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 200 εκατ. το τελευταίο 4μηνο, για το 2025

Όπως ενημέρωσε ο Οργανισμός, το τελευταίο τετράμηνο έχει καταβάλει 200 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις του έτους 2025.

Η εκκαθάριση των πορισμάτων περιορισμένων περιπτώσεων, για ζημιές του έτους 2025, οι οποίες εκκρεμούν, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Απριλίου 2026, με την καταβολή των οφειλόμενων αποζημιώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΓΑ αποζημιώσεις ζημιές 2025
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ