ΕΒΕΑ: Πρόσκληση σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης-πιστοποίησης γνώσεων 1.500 εργαζομένων στην Αττική - iefimerida.gr

ΕΒΕΑ: Πρόσκληση σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης-πιστοποίησης γνώσεων 1.500 εργαζομένων στην Αττική

ΕΒΕΑ πρόγραμμα κατάρτισης σήμα
Το σήμα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) / ΙΝΤΙΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την «ενίσχυση της προσαρμοστικότητας εργαζομένων στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της Περ. Αττικής-ΕΒΕΑ», έχει αναλάβει το ΕΒΕΑ στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αττική».

Συγκεκριμένα, η πράξη αφορά σε υπηρεσίες εξατομικευμένης συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων, που πρόκειται να παρασχεθούν σε 1500 εργαζόμενους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, του ιδιωτικού τομέα, όλων των κλάδων της οικονομίας της περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασικός στόχος είναι οι ωφελούμενοι (εργαζόμενοι) να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους που θεωρούνται απαραίτητες για την προσαρμογή τους στους τομείς προτεραιότητας της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Π.Σ.Ε.Ε.), στις αλλαγές της τοπικής αγοράς εργασίας (τεχνολογικές, περιβαλλοντικές) και στο νέο αναπτυξιακό περιβάλλον της περιφέρειας Αττικής.

Τι περιέχει το πρόγραμμα της ΕΒΕΑ

Οι 1500 ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι εργαζόμενοι (με σχέση εξαρτημένης εργασίας) σε επιχειρήσεις της περιφέρειας Αττικής, του ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης) ή εποχικά εργαζόμενοι. Μεταξύ των ωφελούμενων δεν περιλαμβάνονται: εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενοι και άνεργοι. Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 80 ώρες.

Οι ωφελούμενοι, εφόσον ολοκληρώσουν σύνολο των ενεργειών Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης του έργου (ατομικές συνεδρίες, κατάρτιση, εξετάσεις πιστοποίησης) θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους πέντε ευρώ (5 ευρώ) μικτά ανά ώρα κατάρτισης, μείον τις νόμιμες κρατήσεις. Συνολική Αξία Εκπαιδευτικού Επιδόματος: 80 Ώρες Κατάρτισης x 5 = 400 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΒΕΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ