1.100 τα προϊόντα με «μόνιμη μείωση τιμής» - iefimerida.gr

1.100 τα προϊόντα με «μόνιμη μείωση τιμής»

Σκρέκας: Οι εταιρείες να σεβαστούν τον νόμο προς όφελος του υγιούς ανταγωνισμού και των καταναλωτών
Κώστας Σκρέκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ για το καλό των νοικοκυριών σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας μιλώντας από τη βήμα του ετήσιου συνεδρίου του ΙΕΛΚΑ.

Ο υπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στην παραγωγή και στην πορεία των τιμών, σημείωσε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στην αλλαγή του ενεργειακού μοντέλου και επανέλαβε ότι στη μάχη της ακρίβειας οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση αποδίδουν καρπούς.

Σκρέκας: Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται

Αναφορικά με τις πρωτοβουλίες για τη συγκράτηση και τη μείωση των τιμών ο ίδιος υπενθύμισε ότι λειτουργούν προς όφελος του καταναλωτή, τόσο το καλάθι του νοικοκυριού όσο και η πρωτοβουλία για μόνιμη μείωση τιμής στην οποία μέχρι χθες, όπως είπε, είχαν ενταχθεί 1.100 προϊόντα.

Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται, πρόσθεσε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακρίβεια Κώστας Σκρέκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ