Η πανέμορφη αθλήτρια που δεν σταματά να... τρέχει: Παγκόσμιο ρεκόρ με 53 μαραθώνιους σε 53 ημέρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πανέμορφη αθλήτρια που δεν σταματά να... τρέχει: Παγκόσμιο ρεκόρ με 53 μαραθώνιους σε 53 ημέρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη διάκριση πέτυχε η 26χρονη Εϊμι Χιούζ η οποία κατάφερε να τρέξει 53 μαραθώνιους σε 53 ημέρες για φιλανθρωπικό σκοπό έχοντας ως πρότυμο τον Ντην Καρνάζης ο οποίος είχε τρέξει 50 μαραθώνιους σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ.Η όμορφη και σούπερ γυμνασμένη Εϊμι δηλώνει ότι ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όταν έμαθε πως η κόρη ενός πολύ καλού της φίλου διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Βέβαια, η ίδια αφού τερμάτισε στον τελευταίο μαραθώνιο δήλωσε... λυπημένη γιατί «Ολα πλέον έχουν τελειώσει» αναφερόμενη σε αυτό της το κατόρθωμα.

Η Εϊμι άρχισε να τρέχει από το Τσέστερ στις 6 Αυγούστου, καλύπτονας 42,195 χλμ σε διαφορετική πόλη κάθε μέρα. Ολοκληρώνοντας είχε καλύψει 2233,769472 χλμ και «έλιωσε» πέντε ζευγάρια παπούτσια.

Η δυσκολότερη μέρα για την Amy ήταν η 35η, όταν λόγω αδιαθεσίας είχε στομαχικές διαταρραχές και υπέφερε από σοβαρές κράμπες. Ετσι, έτρεξε αργά το μαραθώνιό της, φτάνοντας τις οκτώ ώρες. Ωστόσο, ο ταχύτερος μαραθώνιος που έτρεξε ήταν στο Κέιμπριζ σε τέσσερις ώρες και πενήντα λεπτά.

Ελπίζει να ενισχύσει με 53.000 λίρες το Ίδρυμα Isabelle Lottie, για τη διάγνωση όγκων του εγκεφάλου σε παιδιά και νέους ενήλικες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ