Αίσιο τέλος στο θρίλερ: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Κύπριοι που απήχθησαν στη Λιβύη - iefimerida.gr

Αίσιο τέλος στο θρίλερ: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Κύπριοι που απήχθησαν στη Λιβύη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσια κατάληξη είχε το θρίλερ με θύματα απαγωγής δύο Κυπρίους που εργάζονται στη Λιβύη και οι οποίοι απήχθησαν από ένοπλους αντάρτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κυπριακής έκδοσης της εφημερίδας «Καθημερινή», ένοπλοι αντάρτες μπήκαν στο σπίτι που διαμένουν οι δύο Κύπριοι, οι οποίοι εργάζονται σε κυπριακή κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα, και τους απήγαγαν. Τα νέα από την Λιβύη σήμαναν συναγερμό στην Λευκωσία και τις διπλωματικές υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών.

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τους Κυπρίους να έχουν απαχθεί στις έξι το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών, οι δυο άνδρες κρατούνταν για δύο μέρες από μέλη ένοπλης ομάδας που δρα στη χώρα.

Και οι δύο Κύπριοι, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε επικοινωνία με τους οικείους τους στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι από την αρχή το κυπριακό ΥΠΕΞ δεν συνέδεσε το περιστατικό με τζιχαντιστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ