Lady Gaga: Εφυγε φορώντας μόνο τα μαύρα εσώρουχά της -Οι σέξι φωτογραφίες στο Ελ. Βενιζέλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Lady Gaga: Εφυγε φορώντας μόνο τα μαύρα εσώρουχά της -Οι σέξι φωτογραφίες στο Ελ. Βενιζέλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημίγυμνη έφυγε από την Ελλάδα η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία αναχώρησε λίγο μετά τις 5 το απόγεμα του Σαββάτου από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο οποίο διέμενε, μια ημέρα μετά την συναυλία που έδωσε στο ΟΑΚΑ.

Η σταρ της ποπ εμφανίστηκε με καστανόμαυρα μαλλιά, το κλασσικό δερμάτινο τζάκετ της και φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα. Μάλιστα, πίσω από το τζάκετ ήταν γραμμένος ο τίτλος του νέου της άλμπουμ, «Cheek to Cheek».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια επιβιβάστηκε στο μαύρο τζιπ που την περίμενε, ενώ ακολούθησαν η μητέρα της και η αδελφή της.

Μόλις η πόρτα του αυτοκίνητου έκλεισε και ενώ οι θαυμαστές της ζητωκραύγαζαν, η οροφή του τζιπ άνοιξε και η σταρ, ως άλλη «Αφροδίτη», αυτή τη φορά μελαχρινή και περισσότερο σέξι, αναδύθηκε και άρχισε να χαιρετάει τους θαυμαστές της, απλώνοντας το χέρι της και στέλνοντάς τους φιλιά.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μετέβη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες, όπου είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της. Η Lady Gaga φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στην σκάλα του αεροπλάνου, λίγο πριν πετάξει για το Βέλγιο, ανεβάζοντας και φωτογραφίες στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ