Νορβηγοί δραπετεύουν για λίγο στη Μεσόγειο και καταπολεμούν τη μελαγχολία της βαρυχειμωνιάς -Δεν φαντάζεστε τι κάνουν στην Αγια Νάπα της Κύπρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Νορβηγοί δραπετεύουν για λίγο στη Μεσόγειο και καταπολεμούν τη μελαγχολία της βαρυχειμωνιάς -Δεν φαντάζεστε τι κάνουν στην Αγια Νάπα της Κύπρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Syden. Αυτή είναι η ειδική λέξη που χρησιμοποιούν πολλοί Νορβηγοί για τις παραλιακές πόλεις του Νότου όπου καταφεύγουν για λίγες εβδομάδες, δραπετεύοντας άρον άρον από τη βαρυχειμωνιά της χώρας τους και τη κατάθλιψη που προκαλεί. Το θέμα γοήτευσε τον φωτογράφο Knut Egil Wang που δημιούργησε μια σειρά φωτογραφικών.

Οι φωτογραφίες μάλιστα εκδόθηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο Southbound για τις εκδόσεις Journal. «Η γλυκιά εκκεντρικότητα που έχουν οι Νορβηγοί εκ φύσεως ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει αμέσως σε αυτά τα τοπία του εξωτερικού» λέει ο ίδιο ο φωτογράφος, νιώθοντας πως φωτογράφισε μια «χώρα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει»

Ισπανία

Ισπανία

Πορτογαλία

Ισπανία

Αγία Νάπα, Κύπρος

Αγία Νάπα, Κύπρος

Πορτογαλία

Ισπανία

Ισπανία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ