Ανθρωποκυνηγητό στον Πειραιά: Απέδρασε κρατούμενος από τα δικαστήρια -Περιπολικά και ελικόπτερα στην περιοχή - iefimerida.gr

Ανθρωποκυνηγητό στον Πειραιά: Απέδρασε κρατούμενος από τα δικαστήρια -Περιπολικά και ελικόπτερα στην περιοχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης στους δρόμους του Πειραιά, στην περιοχή γύρω από τα δικαστήρια, καθώς, έπειτα από απόδραση κρατουμένου.Αμέσως στν περιοχή βρέθηκαν αρκετά περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και δύο ελικόπτερα, ενώ στους δρόμους γύρω από το δικαστικό μέγαρο, αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία επικράτησε το αδιαχώρητο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κρατούμενος είναι Ελληνας, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή για ναρκωτικά και κλοπές. Λόγω καλής διαγωγής είχε βγει με περιοριστικούς όρους, αλλά τους παραβίασε, συνελήφθη ξανά και οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά.

Εκεί διέφυγε της προσοχής των φρουρών και εξαφανίστηκε, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήδηξε από την ταράτσα του μεγάρου σε διπλανό κτίριο από όπου και διέφυγε.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά από μεγάλη κινητοποίηση ο κρατούμενος συνελήφθη στο σπίτι του στη Δραπετσώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ