Με έξι καρφιά «σταύρωσε» ο Βενιζέλος τον Γιώργο Παπανδρέου - iefimerida.gr

Με έξι καρφιά «σταύρωσε» ο Βενιζέλος τον Γιώργο Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που όλοι εντός ΠΑΣΟΚ γνώριζαν και όσοι βρίσκονται εκτός κόμματος «έβλεπαν» επιβεβαιώθηκε με τρόπο εμφατικό στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Κινήματος στο Ζάππειο. Ο λόγος για την ολική ρήξη, σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου.Μετά τα όσα συνέβησαν την Δευτέρα, στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου, η... ατμόσφαιρα στην επίσημη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ μύριζε μπαρούτι από πολύ νωρίς. Μετά την τοποθέτηση του Κώστα Σημίτη και τις αιχμές του προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ήλθε η ομιλία του νυν προέδρου του κόμματος να προκαλέσει αίσθηση.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μια πρωτοφανoύς σκληρότητας ομιλία, προσπάθησε να αποδομήσει σχεδόν ολόκληρο το έργο του προκατόχου κατά τη διάρκεια που ο κ. Παπανδρέου είχε αναλάβει τις τύχες της χώρας, αλλά και να απαντήσει στην παπανδρεϊκή πτέρυγα του κόμματος για τις αποδοκιμασίες στο Ζάππειο.

Αναλύοντας την κατάσταση στην οποία βρέθηκε και αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και την πορεία του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε σε αρκετά σημεία «καρφιά» κατά του Γιώργου Παπανδρέου, άλλα με μια δόση ειρωνίας, άλλα αποκαλυπτικά και σίγουρα ένα που θα συζητηθεί εντόνως.

Χαρακτηριστικά τα έξι «χτυπήματα» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Εις πείσμα όλων εκείνων που χτυπούν το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ και σηκώνει ψηλά τη σημαία του μέλλοντος του τόπου. Αυτή είναι η πιο σημαντική αποστολή μας για να τιμήσουμε τον Αντρέα Παπανδρέου και να γιοτρτασουμε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ