Κεραυνοί Πανούση: Xωνέψτε το είμαστε αναλώσιμοι, δεν έχουμε θέσεις -Εδώ και τρία χρόνια είμαστε το κόμμα του Φώτη - iefimerida.gr

Κεραυνοί Πανούση: Xωνέψτε το είμαστε αναλώσιμοι, δεν έχουμε θέσεις -Εδώ και τρία χρόνια είμαστε το κόμμα του Φώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά πάντων άφησε ο Γιάννης Πανούσης σε μια ασυνήθιστα σκληρή ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.Ο βουλευτής του κόμματος τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει θέσεις, είναι το κόμμα του Φώτη και πως εφόσον ο Φώτης φύγει το κόμμα δεν θα υπάρχει.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πανούσης δήλωσε « ''Η κοιμώμενη ΔΗΜΑΡ ως αθώα κόρη" θα είναι ο τίτλος της ομιλίας μου. Άλλη η πολιτική μοίρα του Κουβέλη και άλλη της ΔΗΜΑΡ. Δεν κατανοεί κανείς ότι μια σοβαρή εφημερίδα δεν κάνει ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο χωρίς εγγυήσεις; Δεν μπορούν να χωνέψουν οι σύντροφοι ότι είμαστε αναλώσιμοι; Δε βλέπουν ότι το κόμμα δεν έχει θέσεις; Δεν έχει καταλάβει κανένας ότι εδώ και τρία χρόνια παραμένουμε το κόμμα του Φώτη; Το κόμμα που αν φύγει ο Φώτης δε θα υπάρχει. Μακάρι να έχω λάθος, αλλά να λέμε και την αλήθεια. Εάν ο Φώτης δεν είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ( που μακάρι να είναι)να πάμε κατευθείαν στη βάση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ