Ταξίδι στην κόλαση με 950 ευρώ -Εναλλακτικές διακοπές μια ανάσα από τη βάση των τζιχαντιστών στο Ιράκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ταξίδι στην κόλαση με 950 ευρώ -Εναλλακτικές διακοπές μια ανάσα από τη βάση των τζιχαντιστών στο Ιράκ [εικόνες]

Ταξίδι στην κόλαση με 950 ευρώ -Εναλλακτικές διακοπές μια ανάσα από τη βάση των
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Dylan Harris είναι 35 ετών και είναι ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου. Το εν λόγω πρακτορείο έχει γραφεία στην Κίνα αλλά και στο Μάντσεστερ. Ο Dylan Harris δηλώνει παθιασμένος με την οργάνωση ταξιδιών και όπως αναφέρει και σε δημοσίευμα της Daily Mail η εξειδίκευση του είναι οι παράξενοι προορισμοί.

Μέσα στους παράξενους προορισμούς του Lupine Travel συμπεριλαμβάνεται και το Ιράκ.

Μάλιστα το ταξιδιωτικό γραφείο Lupine Travel οργανώνει περιήγηση και στην πόλη Αρμπίλ που είναι μια από τις βάσεις των τζιχαντιστών και βρίσκεται εντός της κόκκινης ζώνης. Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω γραφείου λέει πως το καθεστώς των φανατικών τζιχαντιστών δεν έχει επηρρεάσει καθόλου τα ταξίδια που διοργανώνει στο Ιράκ.

Ο παράτολμος ιδιοκτήτης πρακτορείου διαβεβαιώνει ότι οι περιοχές που επισκέπτονται οι τουρίστες ελέγχονται, «καθημερινά ελέγχουμε τις τοποθεσίες που πρόκειται να επισκεφθούμε» λέει χαρακτηριστικά.

Στο παρακάτω χάρτη φαίνονται τα σημεία που επισκέπτονται οι τουρίστες και όπως φαίνεται το νούμερα 2 που είναι η πόλη Αρμπίλ είναι εντός της κόκκινης ζώνης.

Το ταξίδι που κοστίζει 750 λίρες δηλαδή περίπου 950 ευρώ, περιλαμβάνει θεώρηση βίζας στο Ιράκ, διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία τριών αστέρων, καθώς και οδικές μεταφορές στην Τουρκία και στο Ιράκ με Κούρδο οδηγό που μιλάει αγγλικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ