Μετά θάνατον σκάνδαλο για τον Μιτεράν: Σουηδός πολιτικός ισχυρίζεται ότι είναι γιος του από εξωσυζυγική σχέση [εικόνα] - iefimerida.gr

Μετά θάνατον σκάνδαλο για τον Μιτεράν: Σουηδός πολιτικός ισχυρίζεται ότι είναι γιος του από εξωσυζυγική σχέση [εικόνα]

Μετά θάνατον σκάνδαλο για τον Μιτεράν: Σουηδός πολιτικός ισχυρίζεται ότι είναι γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 25χρονος Σουηδός πολιτικός, ο Χραβν Φόρσνε, ο οποίος είναι υποψήφιος με την κεντροδεξία στις προσεχείς βουλευτικές και δημοτικές εκλογές, αποκάλυψε ότι είναι νόθος γιος του Φρανσουά Μιτεράν. Ο Φόρσνε ανέφερε ότι είναι καρπός της σχέσης που διατηρούσε ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας με τη μητέρα του, Κριστίνα.

«Θέλω να με κρίνουν για αυτό που είμαι εγώ, όχι για ό,τι ήταν ο πατέρας μου. Όμως, έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Φρανσουά Μιτεράν ήταν ο μπαμπάς μου» ανέφερε στην τοπική εφημερίδα «Kungkbacka-Posten» και πρόσθεσε ότι τον έχει δει πέντε με έξι φορές στη ζωή του.

Η 66χρονη Κριστίνα Φόρσνε είχε παραδεχτεί ότι διατηρούσε δεσμό με τον Μιτεράν από το 1980 μέχρι το 1995, την εποχή που ήταν ανταποκρίτρια της δημόσιας τηλεόρασης και της εφημερίδας Aftonbladet στο Παρίσι. Δεν είχε όμως ποτέ αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα του γιου της που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1988. Την εποχή εκείνη ο Μιτεράν ήταν 72 ετών.

Ο 25χρονος πολιτικός αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που του ζήτησε να κάνει μία δήλωση, λέγοντας πως θα απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις μόνο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς επιθυμεί να τον γνωρίσουν οι συμπατριώτες του. «Είμαι Σουηδός πολιτικός και με ενδιαφέρει η σουηδική πολιτική. Δεν θέλω να γίνω διάσημος στη Γαλλία».

Να σημειωθεί ότι ο Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος απεβίωσε στις 8 Ιανουαρίου του 1996, είχε αποκτήσει τρεις γιους από τον γάμο του με τη Ντανιέλ καθώς και μία κόρη, τη Μαζαρέν Πενζό από άλλη σχέση του.

Ο Χραβν Φόρσνε, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Φρανσουά Μιτεράν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ