Νέες κατηγορίες κατά Παπαγεωργόπουλου -Βρέθηκαν σε λογαριασμό του 260.000 ευρώ - iefimerida.gr

Νέες κατηγορίες κατά Παπαγεωργόπουλου -Βρέθηκαν σε λογαριασμό του 260.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου , ο εισαγγελέας Εφετών Ευάγγελος Μπακέλας πρότεινε την παραπομπή του και για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες» σχετικά με χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και δεν μπόρεσαν να δικαιολογηθούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» ο εισαγγελέας στην εισήγησή του στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, αναφέρει πως βρέθηκαν 259.791 ευρώ που κατατέθηκαν από τον Αύγουστο του 1999 έως τον Αύγουστο του 2001 και τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

Για τιο ίδιο αδίκημα ο εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή της συζύγου του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Ελένης Παπαγεωργοπούλου, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία ενοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ