Το μήνυμα της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ -Τι λέει για την κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της F1 - iefimerida.gr

Το μήνυμα της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ -Τι λέει για την κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της F1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μήνυμά της, το οποίο τυπώθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του GP Γερμανίας, η Κορίνα Σουμάχερ αναφέρθηκε στην υποστήριξη του κόσμου στη δύσκολη μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της φόρμουλα 1.

Η Κορίνα Σουμάχερ αναφέρει: «Το Γερμανικό GP μου δίνει την τέλεια ευκαιρία να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις ευχές και τη θετική ενέργεια που συνεχίζετε να στέλνετε στον Μίκαελ. Πρέπει να πω ότι μας έχετε αποστομώσει. Είναι καλό που ξέρω ότι μαζί περάσαμε από τις πιο δύσκολες στιγμές. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια φάση η οποία πιθανότατα θα πάρει πολύ χρόνο. Πιστεύουμε ότι -όπως τόσα χρόνια στην F1- o χρόνος θα είναι σύμμαχος του Μίκαελ σε αυτήν τη μάχη. Μέχρι τότε, εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ