Η τραγική ιστορία του Μουντιάλ: Αργεντινός δημοσιογράφος πήγαινε στον ημιτελικό, βρέθηκε στη μέση καταδίωξης και σκοτώθηκε - iefimerida.gr

Η τραγική ιστορία του Μουντιάλ: Αργεντινός δημοσιογράφος πήγαινε στον ημιτελικό, βρέθηκε στη μέση καταδίωξης και σκοτώθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αργεντινή γιόρτασε την Τετάρτη με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο της ανεξαρτησίας της, καθώς, προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ μετά από 24 ολόκληρα χρόνια και, παράλληλα, οι παίκτες μπόρεσαν να αποτίσουν τον μέγιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο Αλφρέντο ντι Στέφανο.Ωστόσο, λίγο πριν η ομάδα του Μέσι συγκρουστεί με τους Ολλανδούς ένα άλλο δράμα συγκλόνιζε την αποστολή της εθνικής και τη χώρα και αυτό ήταν ο άδικος χαμός του δημοσιογράφου Χόρχε Λουίς Λόπεζ.

Ο άτυχος δημοσιογράφος βρισκόταν στο Σάο Πάολο για να καλύψει τον ημιτελικό και ενώ βρισκόταν καθ' οδόν προς το γήπεδο έχασε τη ζωή του μέσα από μια σατανική σύμπτωση.

Τη στιγμή που το ταξί στο οποίο επέβαινε ο Λόπες κατευθυνόταν προς το γήπεδο, σε ένα σημείο του Σάο Πάολο βρισκόταν σε εξέλιξη καταδίωξη της αστυνομίας για να συλλάβει κακοποιούς.

Το αυτοκίνητο των κακοποιών έπεσε πάνω στο ταξί που μετέφερε τον άτυχο δημοσιογράφο και εκείνος σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι τρεις επιβάτες του κλεμμένου αυτοκινήτου που προξένησε το δυστύχημα συνελήφθησαν, ωστόσο ήταν αργά για τον Λόπεζ.

Η μοιραία «γκάφα» του Ντιέγκο Σιμεόνε

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του Λόπεζ, Βερόνια Μπρουνάτι, η οποία έμαθε μέσω Twitter τον χαμό του αγαπημένου της και μάλιστα μέσω του προπονητή της Ατλέτικο και παλιού διεθνή ποδοσφαιριστή, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Σιμεόνε έγραψε στον λογαριασμό του Twitter του τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Λόπεζ, ωστόσο, η Βερόνια δεν είχε μάθει ακόμη τίποτα.

Η πρώτη της αντίδραση ήταν να γράψει ένα «Οχι» και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Ντιέγκο μη μου το λες αυτό. Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ