«Ναι, παντρεύτηκα. Την Κυριακή στο εστιατόριο του Διονύσου» -Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλά στο iefimerida για τον γάμο του που έβαλε φωτιά στα social media - iefimerida.gr

«Ναι, παντρεύτηκα. Την Κυριακή στο εστιατόριο του Διονύσου» -Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλά στο iefimerida για τον γάμο του που έβαλε φωτιά στα social media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο, η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέρεται να παντρεύτηκε την αγαπημένη του, δημοσιογράφο στον 9,84 Τζίνα Μοσχολιού, άρχισε να γίνεται το αγαπημένο θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ο καπνός να φουντώνει, χωρίς καν να ξέρουμε αν υπάρχει φωτιά, ενώ η συζυγός του μέσω facebook μιλούσε για ηλίθιους και κουτσομπόληδες.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας σήμερα στο iefimerida.gr επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε την Τζίνα Μοσχολιού χθες στο εστιατόριο Διονύσου –δηλαδή δύο μέρες μετά την έκρηξη των φημών που μιλούσε για τον γάμο τους. Είχαν προηγηθεί αναρτήσεις της Τζίνας Μοσχολιού στο facebook όπου έγραφε «δεν θα μας τρελάνετε εσείς, εμείς θα σας τρολάρουμε» ενώ από το Σάββατο μιλούσε για ηλίθιους και κουτσομπόληδες.



Καμία φωτογραφία του ζευγαριού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ