Ο παραμυθένιος γάμος της Μαρίας Τσουρή και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου -Η εκθαμβωτική νύφη με την κουάφ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο παραμυθένιος γάμος της Μαρίας Τσουρή και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου -Η εκθαμβωτική νύφη με την κουάφ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο και αφού έφεραν στον κόσμο τον γιο τους Κωνσταντίνο, η πολίστρια Μαρία Τσουρή και ο μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, το περασμένο Σάββατο, ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν και ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η ημερομηνία του θρησκευτικού τους γάμου είναι συμβολική, καθώς συνέπεσε με τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους Κωνσταντίνου, ο οποίος, φυσικά, ήταν παρών στον γάμο των γονιών του και έκλεψε και την παράσταση. Μάλιστα, αμέσως μετά το μυστήριο και πριν αρχίσει το γλέντι ο μικρός έσβησε και τα κεράκια της τούρτας που είχαν ετοιμάσει οι γονείς του.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Αλσος Νυμφών στον Αγιο Στέφανο, όπου δόθηκε και το πάρτι που ακολούθησε. Η άκρως εντυπωσιακή Μαρία Τσουρή έλαμπε στο δαντελένιο νυφικό της, ζώντας την απόλυτη ευτυχία ανάμεσα στους δύο άνδρες της ζωής της.

Ενα από αυτά που αξίζει να σημειωθούν είναι ότι η νύφη είχε φτιάξει μόνη της τις μπομπονιέρες, όπως και το fresh pearl bracelet με τα αρχικά Μ & Π που έδιναν στις καλεμενες καθώς εισέρχονταν στο κτήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ