Το βαθύ ντεκολτέ της Τζένιφερ Λόπεζ «έκαψε» τις τηλεοράσεις [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το βαθύ ντεκολτέ της Τζένιφερ Λόπεζ «έκαψε» τις τηλεοράσεις [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Λόπεζ, στην τηλεοπτική της εμφάνιση Tonight Show του Τζίμι Φάλλον, μονοπώλησε το ενδιαφέρον και έτσι η ταραχώδης προσωπική ζωή της, πέρασε στα ψιλά.

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε την 44χρονη τραγουδίστρια με επιφωνήματα και το κοινό με χειροκροτήματα. «Ω Θεέ μου, Τζένιφερ, είσαι πανέμορφη», αναφώνησε ο Φάλλον μόλις την είδε, σχολιάζοντας την εκρηκτική εμφάνισή της, με ένα λευκό στενό φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ που άφηνε ακάλυπτο το στήθος της.

Η μέθοδος της Λατίνας σταρ να φοράει άκρως προκλητικά ρούχα στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της έχει αποδειχθεί σωτήρια για την προσωπική της ζωή, που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει «πρωτοσέλιδο» μετά το χωρισμό της από τον 27χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ που την απάντησε με δύο τρανσέξουαλ μοντέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ