Πρόκληση από Βρετανίδα πρώην βουλευτή -Εγραψε στο twitter: «Αντε γαμ@@@@ Ελλάδα!» - iefimerida.gr

Πρόκληση από Βρετανίδα πρώην βουλευτή -Εγραψε στο twitter: «Αντε γαμ@@@@ Ελλάδα!»

Πρόκληση από Βρετανίδα πρώην βουλευτή -Εγραψε στο twitter: «Αντε γαμ@@@@ Ελλάδα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία απίστευτη πρόκληση προχώρησε η 42χρονη Βρετανίδα πρώην βουλευτής Louise Mensch η οποία έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter ένα υβριστικό σχόλια για τη χώρα μας. «Ελλάδα άντε γαμ@@@@. Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. To 69% του πληθυσμού είναι ρατσιστές».

Η 42χρονη πολιτικός παρέπεμψε σε έρευνα της Anti-Defamation League (οργάνωση κατά της δυσφήμισης των Εβραίων), σύμφωνα με την οποία το 69% των Ελλήνων τρέφει αντισημιτικά αισθήματα.

Η απάντηση πάντως ήρθε από τους ίδιους τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι την προκάλεσαν να κάνει ανάλογα σχόλια για μουσουλμανικές χώρες, όπου (σύμφωνα με την ίδια έρευνα) 9 στους 10 εκδηλώνουν αντισημιτικές συμπεριφορές. Άλλοι πάι της έγραψαν εύστοχα ότι η ατάκα «γαμ@@@@ Ελλάδα» είναι εξίσου ρατσιστική και αποτελεί γενίκευση.

Εκείνη όμως δεν έκανε πίσω και απάντησε «Greece can be said to be racist, as a country, when 70% identify as racist».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ