Προβλήματα στην Αττική από το καλοκαιρινό μπουρίνι – Χαλάζι στην Μαλακάσα, πλημμύρισαν δρόμοι στα Βόρεια προάστια - iefimerida.gr

Προβλήματα στην Αττική από το καλοκαιρινό μπουρίνι – Χαλάζι στην Μαλακάσα, πλημμύρισαν δρόμοι στα Βόρεια προάστια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στην Αττική, κυρίως στα βόρεια, έπειτα από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Κλειστός λόγω αυξημένης συγκέντρωσης νερού είναι αυτή την ώρα ο δρόμος 'Ανοιξης - Σταμάτας, στο ύψος του 27ου χιλιομέτρου. Στο σημείο ακινητοποιήθηκαν προσωρινά δύο οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στον 'Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται λόγω των έντονων βροχοπτώσεων τα οχήματα στην παραλιακή οδό, στο ύψος του Ελληνικού και της Γλυφάδας, και στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Εξάλλου, χαλαζόπτωση σημειώθηκε στη Μαλακάσα και τον 'Αγιο Στέφανο, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν μέχρι αυτή την ώρα ζημιές.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει βελτίωση του καιρού από το απόγευμα σε όλη τη χώρα, ενώ αύριο αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ηπειρωτικά της χώρας κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ