Πρωτοτυπία: Κύπριος επιχειρηματίας θα πληρώνει τα ταξίδια του Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη - iefimerida.gr

Πρωτοτυπία: Κύπριος επιχειρηματίας θα πληρώνει τα ταξίδια του Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοτυπεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο οποίος έκανε δεκτή την πρόταση του Κυπρίου επιχειρηματία, Κρις Λαζαρή, να πληρώνει εκείνος τη χρήση ιδιωτικού αεροπλάνου για τα ταξίδια του Νίκου Αναστασιάδη.Με βάση γραπτή δήλωση του κ. Λαζαρή αναφέρεται ότι «λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση της πατρίδας μου και θέλοντας να εκφράσω έμπρακτα τη στήριξή μου στις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού φίλου μου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, μέσα στο πλαίσιο των οποίων προκύπτουν και συχνότατες επισκέψεις στο εξωτερικό, αποφάσισα όπως αναλάβω τα έξοδα διάθεσης για χρήση ιδιωτικού αεροπλάνου όταν κάτι τέτοιο επιβάλλουν οι συνθήκες, όπως για παράδειγμα στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Κύπρο».

Ο κ. Λαζαρή προσθέτει ότι «είναι σε όλους γνωστό ότι με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με συνδέει μακρά φιλία εδώ και δεκαετίες και αυτό αποτελεί το μόνο κίνητρο για την απόφασή μου αυτή μέσα στο πλαίσιο της επιθυμίας μου να στηρίξω έμπρακτα τις προσπάθειες που καταβάλλει».

«Είναι, τέλος, καλά γνωστό ότι το σύνολο των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων αναπτύσσονται στο Ηνωμένο Βασίλειο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κύπρου ευχαρίστησε τον Κρις Λαζαρή και δαιβεβαίωσε ότι η χρήση αυτής της διευκόλυνσης θα γίνει με απόλυτα λελογισμένο τρόπο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του κ. Αναστασιάδη, αναφέρεται «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον φίλτατο μου Κρις Λαζαρή για την ευγενική του χειρονομία και την ανιδιοτελή στήριξή του στις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά για το καλύτερο δυνατόν για την πατρίδα μας. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η χρήση αυτής της διευκόλυνσης θα γίνει με απόλυτα λελογισμένο τρόπο».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ