Προσωρινός Γ.Γ. Εσόδων στη θέση Θεοχάρη ο Γεώργιος Χατζάκης - Τοποθετήθηκε με απόφαση Χαρδούβελη - iefimerida.gr

Προσωρινός Γ.Γ. Εσόδων στη θέση Θεοχάρη ο Γεώργιος Χατζάκης - Τοποθετήθηκε με απόφαση Χαρδούβελη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος προσωρινός Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ορίστηκε με απόφαση του νέου Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ο Γεώργιος Χατζάκης, ο οποίος είναι προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Καθώς η παραίτηση Θεοχάρη βρήκε κενή τη θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο νόμος τροποποιήθηκε και επετράπη ο κ. Χατζάκης να αναλάβει καθήκοντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Taxis είχε σταματήσει προσωρινά να εκδίδει βεβαιώσεις, πιστοποιητικά φορολογικής ενημερότητας, ακόμη και τα εκκαθαριστικά των φορολογικών δηλώσεων μετά την παραίτηση Θεοχάρη, καθώς ο νόμος προέβλεπε ότι μόνο ο Γενικός Γραμματέας υπογράφει ηλεκτρονικά τις βεβαιώσεις ή ο αναπληρωτής που έχει ορίσει.

Ο Γεώργιος Χατζάκης θα παραμείνει μέχρι το διορισμό του νέου μόνιμου Γ.Γ. Εσόδων που θα επιλεγεί από την πενταμελή επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ