Η ώρα της απολογίας και για την Ελένη Ζαρούλια - Δεκασέλιδο το κατηγορητήριο - iefimerida.gr

Η ώρα της απολογίας και για την Ελένη Ζαρούλια - Δεκασέλιδο το κατηγορητήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στο δεκασέλιδο κατηγορητήριο που θα αντιμετωπίσει η κυρία Ζαρούλια περιγράφεται λεπτομερώς η εγκληματική δράση των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και των βουλευτών, οι οποίοι «εντάχθηκαν στην οργάνωση, γνωρίζοντας και υποστηρίζοντας τις ναζιστικές αρχές της, ανελίχθηκαν στην ιεραρχία και αναδείχθηκαν ως εκ των επισήμων εκφραστών των θέσεων της οργάνωσης, διευθύνοντάς την από κοινού με τους άλλους, αναφερόμενοι απευθείας στον αρχηγό, και διακηρύσσοντας τις ως άνω αρχές με δημόσια ρητορική μίσους εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας και των θεσμών αλλά και εναντίον ομάδων που στοχοποιούνται ως πολιτικοί ή φυλετικοί εχθροί της οργάνωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απολογία Ελένη Ζαρούλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ