Αυστραλός πηγαίνει για ψώνια με το Batmobile -Το μοναδικό όχημα του Μπάτμαν που κάνει βόλτες στους δρόμους [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυστραλός πηγαίνει για ψώνια με το Batmobile -Το μοναδικό όχημα του Μπάτμαν που κάνει βόλτες στους δρόμους [εικόνες]

Αυστραλός πηγαίνει για ψώνια με το Batmobile -Το μοναδικό όχημα του Μπάτμαν που
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κολλημένος» με τον Μπάτμαν είναι ένας 29χρονος Αυστραλός. Σε τέτοιο βαθμό, που ξόδεψε δύο χρόνια προσπαθώντας να φτιάξει στο σπίτι του το πρώτο Batmobile που θα μπορεί να κάνει βόλτες στους δρόμους.

Ο Ζακ Μιχαΐλοβιτς τα κατάφερε τελικά, αφού το μήκους 6,2 μ. όχημα που κατασκεύασε αποτελεί ακριβές αντίγραφο εκείνου που είχε χρησιμοποιηθεί στην ταινία «Μπάτμαν» του 1989. Ολα ξεκίνησαν το 2009, όταν ο Αυστραλός αγόρασε μερικά από τα εξαρτήματα του πραγματικού Batmobile. Δεν τα χρησιμοποίησε αρχικά, αφού εκείνη την περίοδο ασχολούνταν με τη μηχανή του «ανθρώπου νυχτερίδα»- αφού διαθέτει και τέτοια- ενώ ένα χρόνο αργότερα έβαλε μπροστά το φιλόδοξο πλάνο του, με τη βοήθεια του παππού του.

Ολοκλήρωσαν το έργο τους το 2011 και το όχημα έμεινε στο γκαράζ για ένα χρόνο, μέχρι να πάρει την άδεια να κυκλοφορεί στους δρόμους, κάτι που εξασφαλίστηκε στα τέλη του 2013, αφού πρώτα ένας μηχανικός έκανε κάποιες αλλαγές για λόγους ασφαλείας.

Βέβαια, το συγκεκριμένο Batmobile δεν έχει όπλα ή τα υπόλοιπα αξεσουάρ που βοηθούσαν τον κινηματογραφικό ήρωα να πολεμήσει το έγκλημα. Παρόλα αυτά, δεκάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας έχουν ζήσει το όνειρό τους χάρη σε αυτό, καθώς «γνωρίζουν» τον Μπάτμαν και κάνουν μία βόλτα με το όχημά του.

Ο Μιχαΐλοβιτς δεν το χρησιμοποιεί για τις προσωπικές του μετακινήσεις, αν και παραδέχεται ότι 1-2 φορές έχει πάει με αυτό για ψώνια, προκαλώντας τρελές αντιδράσεις. Μετά από αυτό, αποφάσισε να μεταφέρει μόνος του τα καύσιμα και να μην πηγαίνει με το Batmobile στο βενζινάδικο, αφού εξαιτίας του κόσμου του έπαιρνε τρεις ώρες για να επιστρέψει στο σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάτμαν ειδήσεις Batmobile
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ