Τι συζήτησαν οι ισχυροί της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ -Στη δημοσιότητα η ατζέντα της συνάντησης - iefimerida.gr

Τι συζήτησαν οι ισχυροί της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ -Στη δημοσιότητα η ατζέντα της συνάντησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κοπεγχάγη πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την οποία έχουν γραφτεί πολλά, ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας για τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης δίνουν και παίρνουν.Στην φετινή συνάντηση όπου έδωσαν το παρών αρκετοί από τους «δυνατούς» του κόσμου κεντρική θέση είχαν ζητήματα γεωπολιτικής και ενέργειας.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του Russia Today, Ντάνιελ Εστούλιν, ο οποίος ασχολείται αρκετά χρόνια με τις συνεδριάσεις της συγκεκριμένης λέσχης, αποκάλυψε την πραγματική ατζέντα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο στο επίκεντρο βρέθηκαν η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, η ενεργειακή συμφωνία-μαμούθ μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, η άνοδος του εθνικισμού στην Ευρώπη, η εξωτερική πολιτική του Ομπάμα (από την Ουκρανία στη Συρία), αλλά και η κλιματική αλλαγή.

Η συνάντηση της Δανίας ήταν η 62η στην ιστορία της Λέσχης, η οποία ιδρύθηκε το 1954, ενώ δεν έλειψαν και οι διαδηλώσεις έξω από το κτίριο του «Marriot Hotel».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ