Έχασε το γιο της στο σεισμό της Ιταλίας, η κόρη της σώθηκε από θαύμα και της ζητούν 3.000 για τα νοσήλια στο ΚΑΤ - iefimerida.gr

Έχασε το γιο της στο σεισμό της Ιταλίας, η κόρη της σώθηκε από θαύμα και της ζητούν 3.000 για τα νοσήλια στο ΚΑΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μονάκριβος γιος της σκοτώθηκε κατά την διάρκεια του φονικού σεισμού το 2009 στην ιταλική πόλη Λ' Ακουίλα. Κόρη της, απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μήνες στο ΚΑΤ. Και τώρα το Ελληνικό δημόσιο της ζητά να πληρώσει 3.000 για τη νοσηλεία του παιδιού της.

Η Άννα Κουφολιά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA τόνισε ότι «αν το παιδί μου έκανε 23 μήνες να περπατήσει, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Από τη μία να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιδί μας καλά, από την άλλη ο χαμός του Βασίλη και τώρα αυτό. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε»

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρος της πολιτείας και δεσμεύτηκε ότι θα διαγραφεί το χρέος.

. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην κυρία. Έχω δώσει εντολή να εισαχθεί το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο. Σε κάθε περίπτωση, η γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους μπορεί να εκπλήξει τον καθένα μας. Επαναλαμβάνω, ζητούμε συγγνώμη από τη μητέρα και θα διαγράψουμε το χρέος» είπε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ