Πάγκαλος για δημοσκόπους: Τους τάιζε το ΠΑΣΟΚ, φτύνουν εκεί που έτρωγαν - iefimerida.gr

Πάγκαλος για δημοσκόπους: Τους τάιζε το ΠΑΣΟΚ, φτύνουν εκεί που έτρωγαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταπέλτης ήταν σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τους δημοσκόπους και τις λάθος εκτιμήσεις που έκαναν στα exit polls, λέγοντας πως είναι οι άνθρωποι στους οποίους μοίραζε λεφτά το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας όπως κάθε Τρίτη στο ΒΗΜΑ FM μίλησε για ανθρώπους στους οποίους «το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά», που «φτύνουν εκεί που έτρωγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε». Χαρακτήρισε επίσης παράλογο, ένας δημοσκόπος να είναι στέλεχος κόμματος, καθηγητής Πανεπιστημίου και επιχειρηματίας, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Νικολακόπουλο.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε όμως και στις δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για την Ρένα Δούρου, μιλώντας για μικροαστικό καθωσπρεπισμό όσον αφορά στις ανττιδράσεις. Πάντως πρόσθεσε ότι έκανε λάθος και πως «ίσως κακώς» έκανε τη συγκεκριμένη προέκταση για την κ. Δούρου, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη».

Πρόσθεσε πως το πρόβλημα ήταν αν ο ίδιος είπε κάτι «για το μπικίνι» και όχι αν «κτηνωδώς και θρασύτατα» η κυρία Δούρου παραβίασε το νόμο για τις αφισοκολλήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ