Το πρώτο βίντεο που έβγαλαν Μπιγιονσέ και Jay Z μετά το σκάνδαλο με τη Σολάνζ στο ασανσέρ – Το σκηνοθέτησε Ελληνίδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο βίντεο που έβγαλαν Μπιγιονσέ και Jay Z μετά το σκάνδαλο με τη Σολάνζ στο ασανσέρ – Το σκηνοθέτησε Ελληνίδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι οι λαμπεροί, υπερπλούσιοι, σταρ που γνωρίζουμε. Είναι οι Μπόνι και Κλάιντ, παράνομοι παράφορα ερωτευμένοι και εθισμένοι στα όπλα. Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο με το βίντεο ασφαλείας σε ασανσέρ όπου η αδελφή της Μπιγιονσέ επιτέθηκε σαν αγριόγατα στον Jay Z, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο που θα προμοτάρει την προσεχή περιοδεία τους με τίτλο Run. Kαι ναι, έχουν μια σκηνή μέσα σε ασανσέρ.


Το βίντεο σκηνοθέτησε η ελληνικής καταγωγής Μελίνα Ματσούκα. Εκτός από το διάσημο ζεύγος συμμετέχουν μερικοί από τους κορυφαίους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή όπως οι Don Cheadle, Jake Gyllenhaal, Sean Penn, Blake Lively, Emmy Rossum, Guillermo Díaz και Kidada Jones.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ