Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα]

Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άχρωμη και άγευστη από πλευράς αφισών και άηχη από πλευράς προεκλογικών κέντρων και μεγαφωνικών εγκαταστάσεων, είναι προς το παρόν η προεκλογική Αθήνα, περίπου 15 ημέρες πριν από την κρίσιμη μάχη της κάλπης.

Ορισμένοι στα κομματικά επιτελεία κάνουν λόγο για ευρωεκλογές... ευρωπαικού επιπέδου, ενώ άλλοι συμπληρώνουν θυμοσοφικά πως «ανάγκα και οι θεοί πείθονται». Και εννοούν την έλλειψη χρημάτων.

Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Η Ρένα Δούρου, πάντως άρχισε από χθες διαφημιστικό φίνις με αφίσες τριών τύπων και στήσιμο εκλογικού κέντρου στην οδό Κοραή, ακριβώς απέναντι από το εκλογικό κέντρο του ομογάλακτού της Γαβριήλ Σακελλαρίδη. «Εάν ζεις όπως σου αξίζει, μην κάνεις τίποτα», είναι το βασικό σλόγκαν στις αφίσες της που έχουν αναρτηθεί στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα] | iefimerida.gr 2

Αν εξαιρέσει κανείς το ΚΚΕ που ετοιμάζει το εκλογικό του κέντρο στην Ομόνοια, την Ανταρσύα που έχει γεμίσει την Ιπποκράτους με αφίσες και το ΚΚΕ-ΜΛ που έχει ανοίξει εκλογικό κέντρο στην Πανεπιστημίου, κανένα άλλο κόμμα δεν έχει δείξει τις διαθέσεις του όσον αφορά τον πόλεμο της αφίσας.

Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα] | iefimerida.gr 3
Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα] | iefimerida.gr 4

Το... κενό έσπευσαν να εκμεταλλευθούν οι γνωστοί-άγνωστοι συνθηματογράφοι που τώρα πια δραστηριοποιούνται και εκτός Εξαρχείων, μουτζουρώνοντας τους τοίχους ακόμη και στο Σύνταγμα ή την οδό Αμερικής, από όπου αλιεύσαμε το «ενάντια στη μιζέρια του πολιτισμού, ας αναζητήσουμε την άγρια χαρά» που προκάλεσε την αντίδραση περαστικού, που έσπευσε να του απαντήσει εμμέτρως «μάλλον θα σε βάρεσε άγρια ιλαρά».

Γιατί τα κόμματα απέλυσαν τους αφισοκολλητές- Αχρωμη η προεκλογική Αθήνα [εικόνα] | iefimerida.gr 5

Αχρωμη, όμως, είναι η μάχη του τοίχου και όσον αφορά το δήμο της Αθήνας. Καμία αφίσα στους δρόμους, μόνο μια καλαίσθητη διαφήμιση του Νικήτα Κακλαμάνη στο γυάλινο πλαίσιο ορισμένων στάσεων λεωφορείου με το σύνθημα «πάρε την πόλη στα χέρια σου», το εκλογικό κέντρο του κ. Σακελλαρίδη στην Πανεπιστημίου και το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Καμίνη που άρχισε να στήνεται στην πλατεία Συντάγματος.

Θα 'λεγε κανείς ότι η έλλειψη διαφημιστικού υλικού αναπληρώνεται με τις χειραψίες των υποψηφίων στις συγκεντρώσεις ψηφοφόρων και τις επισκέψεις τους στις λαϊκές και στα στέκια του κέντρου της πόλης. Κι όμως, ο μόνος που δεν αποφεύγει το τετ α τετ με το κοινό είναι ο γνωστός πρόεδρος των Οικολόγων Δημοσθένης Βεργής, ίσως γιατί, όπως λέει ο ίδιος, είναι ο μόνος υποψήφιος που δεν κινδυνεύει από τη... μεγάλη αγάπη των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ