Τα πορτοκάλια «Τσίπρας» ήρθαν από την Σικελία και στην Ελλάδα -Τα μοιράζουν στο Ακροπόλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα πορτοκάλια «Τσίπρας» ήρθαν από την Σικελία και στην Ελλάδα -Τα μοιράζουν στο Ακροπόλ [εικόνες]

Τα πορτοκάλια «Τσίπρας» ήρθαν από την Σικελία και στην Ελλάδα -Τα μοιράζουν στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλή κουβέντα έγινε τις τελευταίες ημέρες για τα πορτοκάλι που φέρουν το όνομα του Αλέξη Τσίπρα, μια συμβολική πρωτοβουλία των στελεχών της λίστας «Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» στη Σικελία, που αντικαθιστά τις κονκάρδες της προεκλογικής καμπάνιας του ιταλικού συνδυασμού.Τώρα, πλέον, τα πορτοκάλια Τσίπρας ήρθαν και στην Ελλάδα και τα μοιράζουν στην πόρτα του Αρκοπόλ όπου σήμερα διεξάγεται η εκδήλωση υποστήριξης της υπουψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η... πορεία των πορτοκαλιών είναι άγνωστη, ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι πρώτες αφίξεις στο θέατρο όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο τον κ. Τσίπρα.

Πρώτη από όλους έφτασε η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ ανάμεσα στις διακεκριμένες αφίξεις είναι και εκείνη του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και των πρυτάνεων Θοδωρή Πεπεγρίνη και Γιάννη Μυλόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ