Tα μέρη όπου, κατά τη δική του εκτίμηση, μπορεί να φάει κανείς στην Αθήνα από το καλύτερο σουβλάκι και γύρο μέχρι το καλύτερο ταϊλενδέζικο, αποκαλύπτει ο σεφ του εστιατορίοιυ «ΜΑΝΗΜΑΝΗ».
«Συνήθως επιλέγω ελληνική κουζίνα όταν επισκέπτομαι εστιατόρια για φαγητό και αρκετά συχνά παραδοσιακά σημεία για να έρχομαι σε επαφή με την αυθεντικότητα των ελληνικών γεύσεων. Μου αρέσουν, βέβαια, εξαιρετικά και οι σύγχρονοι πειραματισμοί σε αυτές τις γεύσεις κι έτσι λειτουργώ και στο εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ», λέει ο ίδιος μιλώντας στο Popaganda.gr.
Κατά τον σεφ του ΜΑΝΗΜΑΝΗ το καλύτερο σουβλάκι σερβίρεται στον Ελβις στον Κεραμεικό, ενώ οι Νοστιμιές στο Χαϊδάρι φιάχνουν, κατά τον Αλέξανδρο Φουρούλη τον καλύτερο γύρο. «Γιατί και τα δύο έχουν καλή πρώτη ύλη και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα», συμπληρώνει.
Δείτε στο Popaganda.gr τα υπόλοιπα 11 μαγαζιά στην Αθήνα που σερβίρουν τοπ φαγητό κατά τον Αλέξανδρο Φουφούλη.