Το φθηνότερο φυτώριο της Αθήνας: Εκεί όπου τα φυτά πωλούνται μισό ευρώ, για να γεμίσετε το μπαλκόνι σας με λουλούδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φθηνότερο φυτώριο της Αθήνας: Εκεί όπου τα φυτά πωλούνται μισό ευρώ, για να γεμίσετε το μπαλκόνι σας με λουλούδια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πολύ όλοι έχουν περάσει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είτε ως φοιτητές, είτε για να παρακολουθήσουν κάποιο φεστιβάλ. Aλλοι απλά έχουν παρατηρήσει τον καταπράσινο χώρο των 1.757 στρέμματων κάνοντας τη βόλτα τους στην περιοχή του Βοτανικού. Από όλους αυτούς, όμως, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως το φυτώριο που στεγάζεται στο χώρο της σχολής δεν χρησιμοποιείται μόνο ως εργαστήριο εκμάθησης για τους σπουδαστές, αλλά λειτουργεί κανονικά και οι ποικιλίες φυτών που μπολιάζουν σε αυτό είναι διαθέσιμες προς πώληση. Και μάλιστα σε τιμές άκρως οικονομικές.

Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο που βρίσκεται στην Ιερά Οδό, αριθμός 75, ρωτήστε τον επιστάτη ή κάποιον για να σας κατευθύνει στο πως να φτάσετε, διαφορετικά θα χαθείτε. Φτάνοντας θα αντικρίσετε ένα θερμοκήπιο γεμάτο με καλλωπιστικά φυτά, τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου. Όλα είναι ανθοφόρα εκτός από του φίκους και επίσης δεν διαθέτει κηπευτικά. Η υπεύθυνη, Βάσω Ζωγοπούλου, εργάζεται εκεί επί 13 συναπτά έτη και εξηγεί μιλώντας στο Popaganda.gr πως να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Διαβάστε πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα φυτά για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας και δείτε σε τιμές μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το φυτόριο της Γεωπονικής στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ