O Μαρκ Γουέμπερ κάνει απίστευτο test drive με Πόρσε στην Σαράποβα [βίντεο] - iefimerida.gr

O Μαρκ Γουέμπερ κάνει απίστευτο test drive με Πόρσε στην Σαράποβα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Στουτγάρδη βρίσκεται η έδρα της Porsche. Η 27χρονη Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα είναι πρέσβειρα της γερμανικής εταιρείας και βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να διαφημίσει τα μοντέλα της.

Στο περιθώριο του Porsche Tennis Grand Prix, η ύψους 1,88 m. ξανθιά καλλονή είχε την ευκαιρία να κάνει μια γρήγορη βόλτα στο δεξί κάθισμα της 918 Spyder. Δίπλα της καθόταν ο Μαρκ Γουέμπερ, πρώην πιλότος της Formula 1 και νυν οδηγός της Porsche στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA. Ο 37χρονος Αυστραλός βρέθηκε στη Στουργάρδη καλεσμένος του Προέδρου της Porsche, Ματίας Μίλερ.

Ο Σαράποβα (9η στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου τένις) δήλωσε εντυπωσιασμένη από το υβριδικό supercar των 887 PS αν και – όπως είπε – η τιμή του (από 768.000 ευρώ στη Γερμανία) δεν είναι για την τσέπη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρκ Γουέμπερ Μαρία Σαράποβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ