Πανέμορφη ξανθιά αφήνει άφωνους τους κριτές με το ροζ βιολί της [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Πανέμορφη ξανθιά αφήνει άφωνους τους κριτές με το ροζ βιολί της [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lettice Rowbotham είναι μια εκρηκτική και ταλαντούχα μουσικός και το απέδειξε με το ροζ-μαύρο βιολί της, αφήνοντας άφωνους τους κριτές του βρετανικού ριάλιτι «Βρετανία, έχεις ταλέντο».
Στην τελευταία της εμφάνιση έπαιξε τα κομμάτια Good Feeling και Demons και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η παρουσία της είναι εκκεντρική και αυτό αρχικά φόβισε τους κριτές. Μπαίνοντας στη σκηνή παρουσίασε τον εαυτό της με έναν τρόπο που έκανε όλους να κοιταχτούν: «Χάι, είμαι η Λεττίς, όπως λέμε και τη σαλάτα λετού» είπε.
«Δεν ήξερα ότι θα συμμετέχω σε αυτό το σόου αλλά η αδελφή μου που λατρεύει αυτό το ριάλιτι πέρασε στις 6 το πρωί να με πάρει από ένα πάρτι. Στο αυτοκίνητο είχαν ένα CD με τρία τραγούδια και τα άκουγα σε όλη τη διαδρομή. Και μετά, απλά ανέβηκα στη σκηνή» δήλωσε στο σάιτ Digital Spy, κρατώντας μια σαλάτα λετού στο χέρι, που έγινε το σύμβολό της.
Από τις πρώτες νότες του βιολιού της η Λεττίς έκανε τους κριτές να ξεχάσουν την εμφάνιση και το στυλ της.

Λέγεται ότι η Λεττίς έπαιξε βιολί στον μυστικό γάμο της κόρης του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ