Πέθανε στα 20 του χρόνια το ελληνικής καταγωγής ανερχόμενο ποδοσφαιρικό αστέρι της Γουέστ Χαμ - iefimerida.gr

Πέθανε στα 20 του χρόνια το ελληνικής καταγωγής ανερχόμενο ποδοσφαιρικό αστέρι της Γουέστ Χαμ

Πέθανε στα 20 του χρόνια το ελληνικής καταγωγής ανερχόμενο ποδοσφαιρικό αστέρι τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχασε στα 20 του μόλις χρόνια τη μάχη για τη ζωή ο 20χρονος Ντίλαν Τομπίδης, ανερχόμενος ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ, ο οποίος έπασχε τα τελευταία χρόνια από σοβαρή ασθένεια.Ο Ελληνοαυστραλός Ντίλαν είχε διαγνωσθεί το 2011 με καρκίνο στους όρχεις και από τότε πάλεψε σκληρά την ασθένεια, ωστόσο, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Ταλέντο από πολύ μικρός, ο Ντίλαν Τομπίδης, αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Γουέστ Χαμ από τα 15 του χρόνια και το 2012 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε αγώνα του Λιγκ Καπ.

«Ο Ντίλαν ήταν σεβαστός από όλους όσοι τον γνώριζαν για τις έξυπνες απόψεις του πάνω στο παιχνίδι και τον μεγαλειώδη χαρακτήρα του», αναφέρει ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας του.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας της Αυστραλίας, Ντέιβιντ Γκάλοπ τονίζει σε δήλωσή του: «Εκ μέρους της ποδοσφαιρικής κοινότητας της Αυστραλίας, εκφράζουμε τα πιο βαθιά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ντίλαν, τους συμπαίκτες και τους φίλους του σε αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή».

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τη μνήμη του Τομπίδη με χειροκρότημα ενός λεπτού πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας στο «Άπτον Παρκ», ενώ οι παίκτες των «σφυριών» θα φορούν και μαύρα περιβραχιόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ