Η Ολγα Κεφαλογιάννη ακύρωσε ταξίδι της στη Μόσχα λόγω προβλήματος υγείας στο αυτί - iefimerida.gr

Η Ολγα Κεφαλογιάννη ακύρωσε ταξίδι της στη Μόσχα λόγω προβλήματος υγείας στο αυτί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα πολλά υπερατλαντικά ταξίδια που έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη, λόγω της θέσης της και για τη διαφήμιση της Ελλάδας, είχαν τελικά κόστος στην υγεία της. Η υπουργός Τουρισμού ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από μια σοβαρή ωτίτιδα.

Οπως σημειώνει η Espresso, η κυρία Κεφαλογιάννη αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή με αντιβίωση και ο γιατρός της απαγόρευσε να πετάξει στη Μόσχα για προγραμματισμένη συνάντησή της με υψηλόβαθμα στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης με σκοπό την ενδυνάμωση τη τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο γιατρός προειδοποίησε την υπουργό Τουρισμού πως το ταξίδι των τεσσάρων ωρών προς τη Μόσχα, θα μπορούσε να ποβεί επίκινδυνο για την ακοή της.

Τελικά, στη θέση της κυρίας Κεφαλογιάννη ταξίδεψε ο στενός της συνεργάτης και γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ