School Pizza bar -Η καλύτερη πίτσα της πόλης σερβίρεται σε ένα χώρο όπου η ατμόσφαιρα θυμίζει πενταήμερη [εικόνες] - iefimerida.gr

School Pizza bar -Η καλύτερη πίτσα της πόλης σερβίρεται σε ένα χώρο όπου η ατμόσφαιρα θυμίζει πενταήμερη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα χώρο που το σκηνικό θυμίζει σχολείο και η διάθεση παραπέμπτει σε πενταήμερη, εδώ και ένα χρόνο σερβίρεται η πιο νόστιμη πίτσα στην Αθήνα. Ο λόγος για το School Pizza που στην πλατεία Αγίας Ειρήνης που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό κυρίως χάρη στα άψογα εκτελεσμένα, ιταλικής καταγωγής, πιάτα του.

Οι πίτσες που φτιάχνονται επί τόπου, τη στιγμή που θα τις παραγγείλεις, με ωραία ζύμη και υλικά που «φωνάζουν» ότι είναι καλής ποιότητας είναι... όλα τα λεφτά, σημειώνει το Popaganda.gr. Σαλάτες, ορεκτικά, πάμπολλα άλλα ιταλικά πιάτα σερβίρονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ το πρωί μπορεί να απολαύσει κανείς εκεί έναν από τους καλύτερους εσπρέσο στη πόλη, τον Mokka, φτιαγμένο από 100% ποικιλία Arabica.

Την Πέμπτη 3 Απριλίου το School Pizza Bar κλείνει ένα χρόνο από την ημέρα που άνοιξε και κάνει ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσει. Καλεσμένος είναι όλος ο κόσμος και τη μουσική θα διαλέγουν οι παραγωγοί του Εν Λευκώ, Σάκης Τσιτομενέας και Μανώλης Οικονόμου μαζί με τον resident dj του School Γιώργο Κάνουρα.

Δείτε όλα τα καταπληκτικά πιάτα που μπορεί να απολαύσει κανείς στο School Pizza και φωτογραφίες από το μαγαζί στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιταλικό πίτσα School Pizza bar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ