Ενα μοντέλο με see through προκαλεί αμηχανία σε φιλανθρωπική εκδήλωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα μοντέλο με see through προκαλεί αμηχανία σε φιλανθρωπική εκδήλωση [εικόνες]

Πως ένα μοντέλο με see through φόρεμα μπορεί να προκαλέσει αμηχανία σε μια φιλαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Johanna Krupa είναι εδώ και αρκετά χρόνια ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα και συχνά πυκνά προκαλεί με τις εκρηκτικές της εμφανίσεις, ωστόσο, αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της.Η πανέμορφη Johanna πήγε σε φιλανθρωπική – φιλοζωική εκδήλωση του The Human Society του φορώντας ένα see through φόρεμα, ενώ είχε ξεχάσει να φορέσει σουτιέν με αποτέλεσμα να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Οπως ήταν αναμενόμενο τα ειρωνικά και αρνητικά σχόλια έδωσαν και πήραν, ωστόσο, η ίδια η Johanna Krupa να απαντήσει με στυλ και να ανεβάσει μια επίμαχη φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας «Μόλις μου είπαν οι παπαράτσι ότι το φόρεμά μου είναι see-through. Είναι σε αυτή τη φωτογραφία;»

Ο «The Human Society of The United States», ο οποίος συμπλήρωσε 60 χρόνια από τη δημιουργία του, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την προστασία των ζώων και τα δικαιώματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ