Λύση στο μαρτύριο της τελευταίας σταγόνας: Το έξυπνο σωληνάριο που δίνει νέο «νόημα» στην οδοντόπαστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Λύση στο μαρτύριο της τελευταίας σταγόνας: Το έξυπνο σωληνάριο που δίνει νέο «νόημα» στην οδοντόπαστα [εικόνες]

Λύση στο μαρτύριο της τελευταίας σταγόνας: Το έξυπνο σωληνάριο που δίνει νέο «νό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτοποριακό σχέδιο οδοντόπαστας, που υπόσχεται να μας απαλλάξει από το αιώνιο βασανιστήριο, σχεδίασε μία νεαρή φοιτήτρια από το Arizona State University. Η Nicole Pannuzzo δίνει τέλος στην δυσκολία που αντιμετωπίζουμε με το τελευταίο «ζούληγμα» στο σωληνάριο της οδοντόκρεμας, μέσα από μία συσκευασία επηρεασμένη από τα διάσημα origami.Το σχέδιο αυτό έχει την μορφή «σπιράλ» και πρόκειται για ένα κυλινδρικό σωλήνα, που σε κάθε «στροφή» του μας βοηθάει να ξοδεύουμε ακόμη και το τελευταίο ίχνος οδοντόπαστας. Το σπιράλ, λοιπόν, θα συρρικνώνεται όπως ακριβώς ένα ακορντεόν και έτσι το αιώνιο πρόβλημα θα ανήκει πια στο παρελθόν.

Προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα της, η νεαρή φοιτήτρια, επικοινώνησε με γνωστή εταιρία για προϊόντα στοματικής φροντίδας. Η εταιρία και πιο συγκεκριμένα, το δημιουργικό τμήμα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ευρηματική σχεδίαση και ήδη ασχολείται με την πρωτότυπη συσκευασία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ