Ο Σταύρος Νιάρχος στη λίστα με τους εραστές της Λίντσεϊ Λόχαν - iefimerida.gr

Ο Σταύρος Νιάρχος στη λίστα με τους εραστές της Λίντσεϊ Λόχαν

Ο Σταύρος Νιάρχος στη λίστα με τους εραστές της Λίντσεϊ Λόχαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περιοδικό «In Touch» δημοσιοποίησε τη λίστα με τους εραστές της ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν και ανάμεσα στα ονόματα που φιγουράρουν στις υψηλές θέσεις, είναι και αυτό του Ελληνα μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου.

Βέβαια, όπως αναφέρει και η Espresso, ο Σταύρος Νιάρχος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τα ξένα κουτσομπολίστικα μίντια εξαιτίας της σχέσης του με τη φίλη της Λόχαν, γνωστή για την προκλητική της συμπεριφορά, Πάρις Χίλτον. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «In Touch», η Λόχαν και η Χίλτον τσακώθηκαν το 2006, για τα μάτια του Σταύρου Νιάρχου.

Η ηθοποιός φέρεται πως έγραψε -σε κατάσταση μέθης- τη λίστα με τους εραστές της σε ένα πάρτι το 2003. Ανάμεσα στα 36 ονόματα που έγραψε η Λόχαν υπάρχουν και αυτά των ηθοποιών Μπενίσιο ντελ Τόρο, Ορλάντο Μπλουμ, Αστον Κούτσερ και Ράιαν Φίλιπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ