Σάββατο βράδυ στη Στοά των Αθανάτων, τη Μέκκα του ρεμπέτικου -Εκεί όπου στήνονται τα θρυλικότερα γλέντια της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάββατο βράδυ στη Στοά των Αθανάτων, τη Μέκκα του ρεμπέτικου -Εκεί όπου στήνονται τα θρυλικότερα γλέντια της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Σοφοκλέους, σε ένα νεοκλασσικό του Τσίλερ, τα βράδυα και τις Κυριακές τα μεσημέρια στήνονται τα θρυλικότερα γλέντια της Αθήνας. Εκεί όπου εμφανίζονται οι καλύτεροι ρεμπέτες της χώρας: Στη Στοά των Αθανάτων.

Οπως σημειώνει και το Popaganda.gr, πρόκειται για έναν ιστορικό χώρο, φορτωμένο με μνήμες. Πριν την κατοχή, απέναντι ήταν το στέκι του μπάρμπα-Γιάννη όπου έφτιαχναν καφέ στη χόβολη. Κάθε πρωί, όταν έκλειναν τα μαγαζιά, οι παλιότεροι (Μάρκος, Στράτος, Τσαουσάκης, Παπαϊωάννου και άλλοι πολλοί) πήγαιναν εκει και τρώγανε ψαρόσουπα ή πατσά. Μετά πήγαιναν στον μπάρμπα-Γιάννη για να πιουν τα καφεδάκια τους.Κάπως έτσι, αυτός ο χώρος έγινε στέκι.

Διαβάστε στο Popaganda.gr όλα όσα είπε ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ιδιοκτήτης της Στοάς και δείτε φωτογραφίες από το Σαββατόβραδο στη Στοά των Αθανάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέκκα ρεμπέτης Στοά των Αθανάτων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ