Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ο Τόνι Μπλέρ είχε δεσμό με τη γυναίκα του Ρούπερτ Μέρντοχ; [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ο Τόνι Μπλέρ είχε δεσμό με τη γυναίκα του Ρούπερτ Μέρντοχ; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και καιρό υπάρχει μια έντονη φημολογία πως ο πρώην πρωθυπουργός, Τόνι Μπλέρ, έχει υπάρξει ιδιαίτερα άτακτος και φαίνεται πως διατηρούσε δεσμό με τη λαμπερή, Γουέντι Ντένγκ, πρώην γυναίκα του μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοχ.Η βρετανική daily mail αποκαλύπτει φωτογραφίες από το 2008, όταν, Μπλέρ και Ντένγκ διασκέδαζαν και χασκογελούσαν σαν παιδάκια στο πάρτι για τα τεσσαρακοστά γενέθλια της πρώην γυναίκας του κ. Μέρντοχ.

Ωστόσο, τη στιγμή που ο 83χρονος, σήμερα, επιχειρηματίας μπήκε στην αίθουσα τα... γέλια κόπηκαν.

Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, άρχισε να συζητά με τον Ρούπερτ Μέρντοχ, ενώ, η Ντένγκ, από την πλευρά της, αμήχανη, προτίμησε να στρέψει το βλέμμα της αλλού.

Η daily mail υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο ο Μέρντοχ είχε ήδη αρχίσει να έχει υποψίες για κρυφό δεσμό της τότε συζύγου του με τον βρετανό πρωθυπουργό, ενώ, τον Δεκέμβρη, η εφημερίδα είχε αποκαλύψει ότι η Ντένγκ είχε στείλει ερωτική επιστολή στον Μπλέρ, χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερα στοιχεία.

Μάλιστα, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης είχε ήδη αρχίσει να υποψιάζεται το κρυφό love story Μπλέρ – Ντένγκ και, έπειτα από το εν λόγω πάρτι, έκοψε εκνευρισμένος κάθε δεσμό με τον πρώην στενό του φίλο.

Πληροφορίες από τη Βρετανία αναφέρουν ότι όταν ο γάμος των Μέρντοχ έλαβε οριστικά τέλος αποκαλύφθηκαν αρκετά email που είχε στείλει η Ντένγκ στον Μπλέρ.

Από το περιβάλλον, πάντως, του πρώην πρωθυπουργού αρνούνται τα πάντα και αναφέρουν ότι οι δύο τους ήταν απλά δύο καλοί φίλοι.

Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν, ωστόσο, οι φωτογραφίες μάλλον προδίδουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και της πρώην κυρίας Μέρντοχ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ