Κλειστή για μία εβδομάδα η οδός Αγ. Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή - iefimerida.gr

Κλειστή για μία εβδομάδα η οδός Αγ. Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή για διάστημα μίας εβδομάδας θα παραμείνει η οδός Αγίου Ιωάννου -ο πιο κεντρικός δρόμος στην Αγία Παρασκευή- στο τμήμα από την οδό Σχολείου μέχρι την οδό Ελβετίας (πλατεία Αγίου Ιωάννου) λόγω εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος (φρεζάρισμα, ασφαλτόστρωση) στο πλαίσιο της «Τροποποίησης Ανάπλασης και Ανάδειξης Ιστορικού Κέντρου της Πόλης».

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 14 Μαρτίου ως και την Παρασκευή 21 Μαρτίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Αιγαίου Πελάγους και θα ακολουθείται η διαδρομή Αγίου Ιωάννου - Ανθέων - Αιγαίου Πελάγους - Ελβετίας. Αλλαγές θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων. Οι επιβάτες προς Σταθμό Νομισματοκοπείο θα πρέπει να επιβιβάζονται: στις γραμμές 406 και 407 από την Πλατεία Αγίου Ιωάννου (οδός Τασσοπούλου) ή στη γραμμή Β5 από την Πλατεία Αγίας Παρασκευής (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ