Ενας γραφίστας έκανε τον Πούτιν παιχνίδι του σεξ -«Να τον κάνουν ότι θέλουν στην ησυχία του σπιτιού τους» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας γραφίστας έκανε τον Πούτιν παιχνίδι του σεξ -«Να τον κάνουν ότι θέλουν στην ησυχία του σπιτιού τους» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μίλα του βρώμικα. Του Βλαντιμίρ Πούτιν...Ο ντιζάινερ Fernando Sosa διαθέτει πολιτικές ανησυχίες και αυτό αντικατοπτρίζεται στη δουλειά του.

Δημιούργησε μια 3D φιγούρα του Ρώσου προέδρου ως αντίδραση στην αντι-γκέι προπαγάνδα της χώρας.

«Αυτή είναι μια φιγούρα με πολιτικό προσανατολισμό. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, η Ρωσία έχει κηρύξει τον πόλεμο εναντίον των πολιτικών δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία. Θέλω να γελοιοποιήσω τον Πούτιν έτσι έκανε μια voodo κούκλα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μαζί του στην ησυχία του σπιτιού τους», αναφέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ενας γραφίστας έκανε τον Πούτιν παιχνίδι του σεξ -«Να τον κάνουν ότι θέλουν στην ησυχία του σπιτιού τους» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Fernardo Sosa

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ