Πτήση Malaysia Airlines: Εντοπίστηκε στην περιοχή των ερευνών κίτρινο αντικείμενο που μοιάζει με σωστική λέμβο - iefimerida.gr

Πτήση Malaysia Airlines: Εντοπίστηκε στην περιοχή των ερευνών κίτρινο αντικείμενο που μοιάζει με σωστική λέμβο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στη Μαλαισία, μετά από την ενημέρωση πως σωστικά συνεργεία εντόπισαν στη θαλάσσια περιοχή των ερευνών για το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, ένα κίτρινο αντικείμενο που μοιάζει με σωσίβιο ή σωστική λέμβο.

Ηδη, στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για να μπορέσει να προσεγγίσει το αντικείμενο σε πιο κοντινό σημείο, καθώς το αεροπλάνο που το εντόπισε δεν μπορούσε να κατέβει σε χαμηλότερο ύψος πτήσης, ώστε οι πιλότοι και οι άνδρες που μετέχουν στις έρευνες, να διακρίνουν καλύτερα τι ακριβώς είναι αυτό το αντικείμενο. Μάλιστα στην αναφορά για εντοπισμού του αντικειμένου οι διασώστες υποστήριξαν πως στο σημείο εντοπίστηκαν και ίχνη καυσίμων.

Η είδηση για το κίτρινο αντικείμενο δημοσιεύθηκε από το πρακτορείο Reuters, ενώ ο Guardian κάνει λόγο για σωστική λέμβο και όχι για σωσίβιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήση αντικείμενο σωσίβιο Malaysia Airlines
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ