Γυναίκα -φάντασμα η νεότερη δισεκατομμυριούχος του Forbes: Η 24χρονη χωρίς πρόσωπο που όλοι ψάχνουν να βρουν - iefimerida.gr

Γυναίκα -φάντασμα η νεότερη δισεκατομμυριούχος του Forbes: Η 24χρονη χωρίς πρόσωπο που όλοι ψάχνουν να βρουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γενικές γραμμές στη λίστα του περιοδικού Forbes δύσκολα βρίσκει κανείς πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζει ή δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά, ωστόσο, η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμους είναι μια γυναίκα -φάντασμα.Η 24χρονη Perenna Kei Hoi-ting βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους νέους δισεκατομμυριούχους του κόσμου, ωστόσο, τα μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία δίνουν πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να αποκτήσουν μια φωτογραφία της.Η περιουσία της ξεπερνά τα 1,3 δισ. δολάρια και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία αγοραπωλησιών αυτοκινήτων που κατέχει.

Το περιοδικό Forbes δεν κατάφερε να βρει ούτε μια φωτογραφία της, ενώ στην Κίνα πιθανολογείται ότι χρησιμοποιεί περισσότερα από ένα ονόματα.

Η πιθανότερη αιτία για αυτό είναι το γεγονός πως κατατάσσεται και στην λίστα «Hurun» με τους 1.000 πιο πλούσιους Κινέζους, η οποία, έχει χαρακτηριστεί και ως «λίστα θανάτου».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται στη λίστα και έχουν εξαφανιστεί δια μαγείας ή έχουν κατηγορηθεί για σκάνδαλα ή απόπειρες ανατροπής του καθεστώτος και άλλα πολλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ