Αυτοί οι διάσημοι έχουν κατηγορηθεί ότι σκότωσαν άνθρωπο -Μοιραία δυστυχήματα και σκοτεινά μυστικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί οι διάσημοι έχουν κατηγορηθεί ότι σκότωσαν άνθρωπο -Μοιραία δυστυχήματα και σκοτεινά μυστικά [εικόνες]

Αυτοί οι διάσημοι έχουν κατηγορηθεί ότι σκότωσαν άνθρωπο -Μοιραία δυστυχήματα κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θαυμαστός κόσμος των διάσημων δεν είναι πάντα διάφανος και υπέροχα αθώος. Ιδού εφτά προσωπικότητες που κινούνται ή κινούνταν σε ξεχωριστούς χώρους αλλά τους ενώνει ένα κρυφό μυστικό: έχουν εμπλακεί, άμεσα ή έμμεσα, σε πράξη αφαίρεσης της ζωής ενός ανθρώπου.

1. Ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg και ο σωματοφύλακάς του κατηγορήθηκαν για το φόνο ενός ατόμου, που ήταν μέλος αντίπαλης συμμορίας. Μετά από σειρά δικών, που διήρκησαν χρόνια, o δικηγόρος του Snoop Dogg, Johnny Cochran κατόρθωσε να τον απαλλάξει από τις κατηγορίες.

2. Όταν η σύζυγός του τέως προέδρου της Αμερικής, Laura Bush, ήταν ακόμα μαθήτρια, μια μέρα που οδηγούσε προς το σχολείο της προσπέρασε ένα στοπ και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του, ένας νεαρός συμμαθητής και κοντινός φίλος της Laura, ονόματι Michael Dutton Douglas, σκοτώθηκε ακαριαία.

3. Το 1978, ο μπασίστας των Sex Pistols, Sid Vicious, σκότωσε τη φίλη και ερωμένη του Nancy Spungen μαχαιρώνοντάς τη. Στην πρώτη ανάκριση ο Vicious ισχυρίστηκε ότι βρήκε τη φίλη του νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι την μαχαίρωσε ο ίδιος, χωρίς όμως να έχει την πρόθεση να τη σκοτώσει. Παρόλο που κατηγορήθηκε επίσημα για το φόνο, η υπόθεση δεν κατέληξε ποτέ σε δίκη, αφού ο Vicious πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών λίγους μήνες μετά.

4. Το 1987, ο ηθοποιός Matthew Broderick και η τότε κοπέλα του βρίσκονταν σε διακοπές στην Ιρλανδία. Ο Broderick, συνηθισμένος να οδηγεί στην δεξιά πλευρά του δρόμου, βρέθηκε κατά λάθος στην αντίθετη λωρίδα και τράκαρε μετωπικά με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, ο οδηγός αλλά και ο συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου υπέκυψαν στα τραύματα τους λίγο αργότερα.

5. Το 1969, ο μικρός αδερφός του JFK, Ted Kennedy, βρισκόταν για διασκέδαση στο νησί Τσαπακουίντικ της Μασαχουσέτης. Ένα βράδυ που επέστρεφε μεθυσμένος από ένα πάρτυ, ο γερουσιαστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ρίχνοντάς το από μία γέφυρα, μέσα στο νερό. Ο νεαρός πολιτικός κατάφερε να κολυμπήσει ως την όχθη και να σωθεί, αφήνοντας την συνοδηγό του, Mary Jo Kopechne, παγιδευμένη μέσα στο βυθιζόμενο όχημα. Η άτυχη συνεπιβάτης βρήκε τραγικό θάνατο, αφού ο Kennedy όχι μόνο δεν προσπάθησε να σώσει, αλλά ανέφερε το συμβάν στις αρχές με 9 ώρες καθυστέρηση, αποκλείοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο διάσωσής της. Αργότερα παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 2 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη .

6. Ο William S. Burroughs, ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου «Γυμνό Γεύμα», πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του Joan Vollmer το 1951. Δεν κατηγορήθηκε για το φόνο καθώς το περιστατικό θεωρήθηκε ατύχημα. Εκείνη την ημέρα, ο Burroughs και η γυναίκα του, μεθυσμένοι και οι δύο, έπαιζαν μια παραλλαγή του γνωστού παιχνιδιού Γουλιέλμος Τέλος.

7. Το 1936, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Howard Hughes χτύπησε-γράφει το πόρταλ kamarinia- έναν πεζό με το αυτοκίνητό του. Ο άτυχος άνδρας πέθανε, αλλά ο Hughes δεν κατηγορήθηκε ποτέ επίσημα για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sid Vicious ραπερ Μάθιου Μπρόντερικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ